happy friday

Idag är jag ledig. Kom nyss hem från en långpromenad i solen. Gick faktiskt ända ut till Ekerö och Drottningholms slott. Finfint. Nu ska jag sätta fart. Ska skriva klart branschgeografiuppgiften, kanske lite engelska, lite landskap, träffa lite linn senare och laga mat med Adam ikväll. Imorgon ska vi sova ut tillsammans. Längtar.

Snart åker idis och vickan ut i vida världen igen. Kommer sakna dom båda, men när de kommer hem så blir man så himla glad och då är det samtigt vår going sommar. kan inte bli bättre.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik med Spotify. Älskar Spotify. Älskart dö!

stressen pressen hetsen

Usch, skolan(antar jag?) har gett mig magkatarr, jag känner mig stressad som fan inför tentan på fredag, jag letar jobb och jag försöker finnas där för mina vänner. Det kan vara lite tufft ibland. Men jag ska inte klaga.
Igår hade jag jättekul. Först var vi hemma hos josse och sofia, sen åt vi på en mysig italiensk restaurang i gamla stan och sen var vi på rock-klubb! Tycker om att umgås med tjejerna jättemycket, och igår var det ju extra extra roligt eftersom att ida var här! Ida åker ju snart och vi hinner inte träffas mer innan dess. Men i sommar ska vi göra massa roliga grejer.

Och jag ska skärpa mig och inte vara så töntig. Blir ju fan sur på mig själv när jag ska vara så gnällig. Men nu blir det skärpning iallafall.

har iallafall en del roliga saker att se fram till i veckan, bio och mat med adam och bio med vickanso och kanske josse och träffa josse på torsdag!

Nu tittar adam och jag på beck och jag ska äta glass.

RSS 2.0