torsdag

idag var vi på studiebesök på förmiddagen, först på Nordic Sea Hotel, och sen på Nordic Light Hotel, två designhotell. Skitfina, verkligen. Man blev ganska sugen på att gå på konferens där och avsluta i Ice bar :)
Kul att Bea Szenfeld och en dam till satt och hade möte i lobbyn när en hel skolklass på 32 personer skulle fika i bordet bredvid. Hoppas inte att vi störde!

Sen gick vi och åt thaimat på ett ställe precis vid skolan. På eftermiddagen kom två män från TransHotel och pratade. Blev ganska sugen på att jobba där och åka på bjuda-på-bullar-resor med dom! haha.

Ikväll ska jag träffa Vickano och f-e-t-t-a. Inte festa som jag trodde.
Och imorgon börjar jag klockan 10, en väldigt bra tid.

bra onsdag

Har haft otroligt bra föreläsningar idag, från bland annat Royal Caribbean Cruiseline, Seascape och Sportis Tours/botkyrka buss. Kände verkligen att jag hade valt rätt bransh efter det. Och det fanns nog ingen i klassen som inte började fundera på kryssning med RCCL.
Imorgon ska vi på studiebesök på Nordic Sea och Nordic Light Hotel. Ska bli jättekul.
Måste fortsätta med mitt arbete nu, börjar känna paniken. Tur iaf att min grupp är så duktig och effektiv.

längtar efter adam gör jag ju med, som vanligt.

.

Gud vad många dåliga tv-program som går på kvällarna när jag har tid att titta. På morgonen däremot när jag måste springa till tunnelbanan visar dom roliga program som jag asgärna vill se. problem!

Idag hade vi kommunikationslektion från 9-15. Det var kul. Har nog stått framför hela klassen och pratat 10 gånger sen jag började, så nu har man konstigt nog vant sig. Lite jobbigt är det ju men inte stört jobbigt som det var förut. Sen jobbade min lilla grupp lite med ett arbete som ska in på fredag. väldigt litet arbete dock. Det stora ska vara klart om en månad.
I tisdags hade vi föreläsning med en tjej från Lime Travel, tyvärr inte så bra föreläsning så får nog läsa på lite i resekatalogen som vi fick av henne.
Imorgon har vi bransch- och produktkunskap med Örjan(en bra örjan). Ska bli kul! är lite inne i skolan just nu men det är så himla kul. Är inte van vid att se fram emot att gå till skolan, men det gör jag nu!
Nåt som jag däremot inte ser fram emot är, laga mat, diska, dammsuga m.m.

I helgen ska jag hem till mamma och pappa. Ska få potatisgratäng som jag har längtat efter. Och sen ska jag träffa Ida och kanske sofia om hon hinner.


sten

Det enda som har varit jobbigt i Stockholm är nu löst. Var inne på Onoff idag och fick en ny dator, inget krångel eller nåt. Sjukt glad är jag för nu funkar allting precis som det ska, nu kan jag göra läxorna och nu kan jag prata med adam på skype.

Är faktiskt ledig idag. skönt. Vaknade självmant klockan 8, åt frukost, gick ner och tvättade, åkte bort till stan med datorn, åkte hem, fixade med datorn och nu ska jag till stan igen. eller till söder, måste skaffa lånekort på biblioteket.

Igår träffade jag vickan! Vi köpte mat på max och gick och satte oss på en bänk och pratade. sen när vi skulle åka hem såg jag att det gick en buss därifrån ända hem till min dörr. blev stört glad:)

hej då.

RSS 2.0