tenta

Imorgon är det ekonomitenta och jag känner inte för att vara nervös faktiskt. Det får gå som det går, förhoppningsvis bra!
Vi har mycket just nu i skolan. BPK, marknadsföring, ekonomin, och en aaastråkig dataläxa som man vill spy på.
Så nu har jag ungefär 3-4 timmar tills jag ska sova. Frågan är vad jag ska göra? Köttfärssås? Plugga? Duscha?

Det händer väldigt mycket roligt nu. Adam flyttar hit i helgen, fest på Collage, Konsert med Ida, Linda och Vickan, studiebesök på HRG Nordic och Bromma flygplats. Ja, kul ska det bli iallafall. Mest roligt att Adam flyttar hit såklart. Hans föräldrar följer med i helgen så ska vi äta och fixa lite och så!


Oj det kanske är DHW idag?

ledig tisdag

Idag har jag varit ledig och faktiskt väldigt effektiv. Började plugga företagsekonomi vid 10, vid två åkte jag till Fridhemsplan, kollade lite där, och sen tillbaka hem. Pluggade lite till, gjorde 34 köttbullar, läste lite i min bok, pluggade lite till, dammsög lite i "köket" och nu har jag belönat mig med att titta på tv! :) Fast inte länge till för snart är det sovis.

Om två korta veckor flyttar Adam upp hit forever. Kan inte ens beskriva min glädje. Allt går så lätt med Adam. Vi kommer nog bli världens bästa sambos. Usch, hatar det ordet. bo-ihop-are kan vi säga. Nej nu är jag jävligt trött va?

I helgen ska jag hem o träffa mammis och pappis och Jojjo! Och såklart kompisarna med. Ska bli jättekul! Jag har beställt allt man som jag ska få med. Och sen ska jag träffa Farfar! Saknar farfar!

Nu är det sovis. Imorgon är det företagsekonomi, panik, och sen ska jag och Annelich plugga lite!

RSS 2.0