jempet kämpet

japp! idag har jag haft översvämning i min hall och lärt mig hur man bokar flyg mellan stockholm och milano för en person i ekonomiklass. himla roligt. Har hunnit träffa Malin vilken verkligen var roligt, jag har varit och handlat, ätit kinamat med mig själv och pratat med världens sötaste linn i telefonen. Känns bara bättre och bättre för varje dag som går :) Internet funkar väl lite halvt och datorn är dum i huvudet men det löser sig nog. Kan tyvärr inte torka min disk för den handduken la jag på golvet när det svämmade över. Har beställt en företagsekonomibok också. Inte så jättedyr. Ska bara köpa två böcker den här terminen så jag är en glad liten tjej.
I helgen kommer adam också och då ska jag visa att jag hittar här, iallafall på kungsholmen där jag bor. (okej, fram och tillbaka till mataffäris)
Har förresten vivo här med. bara att dom har döpt om det. Så nu får jag mycket mer jag också, precis som josse :)
INGA MELLANRUM HEJDÅ

stockholm

Första dagen i skolan är avklarad. Är sjukt nöjd med allt. Har till och med fått kompisar. Lärare verkar bra och skolan och kurserna. Allt känns så jävla bra och jag är så glad och allt känns lätt! Mitt internet la av igår men nu verkar till och med det tänka positivt igen. Farfar ska få komma hem från sjukhuset imorgon och det känns också som en stor lättnad.

Idag och igår har jag träffat vickan och josse med. Är stört glad att dom är här. Skönt att ha någon som förstår. Och imorgon ska jag träffa Malin också. Ska bli jätteroligt!
Nu måste jag göra 1000 saker innan jag ska sova. Det blir fort stökigt har jag märkt. I en liten lägenhet syns ju allt med. En tröja på golvet = stökigt. Så nu ska jag städa.
Saknar många därhemma. Till exempel Ida som jag saknar lite extra.


fullt hus

Oj vad trångt det blir helt plötsligt av att ha syrran och hennes pojkvän här hemma. Nu längtar jag lite mer efter min lilla lägenhet!
Nu ska jag till stan med elin och fika lite och köpa bredband m.m! Och imorgon ska jag till min Ida-tjej. Kommer bli tomt i hjärtat utan henne i Stockholm.

oj

jag vet inte vad jag har gjort men det kan vara så att jag tog bort allt från min blogg?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0