helg!

Idag börjar min långhelg. Vi är lediga idag och imorgon tack vare att våran Brasiliengrupp jobbade på så bra med vårat arbete. Men jag måste nog faktiskt plugga lite ekonomi i helgen ändå! Provet är om bara två veckor, börjar få lite panik faktiskt.
Igår efter skolan var jag, Annelie och Lena på söder och kollade lite affärer, sen åkte vi åt varsitt håll och jag gick till apoteket och köpte flourtabletter(vuxet) och sen åkte jag hem och lagade mat med adam.

Och nästa helg ska jag hem till Motala. Kommer nog få åka jobbig buss, men den är ju faktiskt billigast + att jag då hinner plugga på bussen. Blir nog bra. Mycket som ska hinnas med när jag kommer hem, men det blir nog bra!
Ska bli kul att träffa Ida och Fia och kanske fler. Var vääldigt längesen jag träffade Fia nu!

Jag ska ju faktiskt på konsert snart. Med Ida, Vickano och Linda. Vi ska se Melissa Horn på södra teatern, kommer nog bli görbra!

lördag

Nu var det längesen jag skrev här. Hade en panikvecka i skolan med flygbokningssystem och koder hit och dit. Har inte riktigt hämtat mig efter det än. Nu är det iallafall bättre för nu är vi lite lediga och sådär den här veckan som kommer.

Annars så har Lena bott hos mig en vecka, vi har varit på middag hos Anna och Karin i deras fina TREA, jag har varit på deras inflyttningsfest, träffat vickan, varit på Rese- och Turistgalan på Oscarsteatern och varit sjuk m.m

Idag har jag och Annelie varit på stan hela dagen, shoppat, fikat och köpt 25-års present till hennes kompis. Sjukt långt kvar tills jag fyller 25 tack och lov.

Imorgon kommer Adam hit, och han ska bo här i en hel vecka under sitt lov.

Alltså ursäkta att den här bloggen ser åt helvete ut men jag orkante. Pratade med Ida nyss, min tjej! Skojigt som vanligt. Ska träffa henne när jag kommer hem om två veckor. Längtar lite faktiskt. Nu är det sovis. Hej då!

här i stockholm

Ja! Allt flyter fortfarande på bra, lite förvånad över HUR bra allt faktiskt är. Första tentan avklarad, fick alla rätt :) Det har nog inte hänt sen mellanstadiet. Och för första gången i mitt liv är det faktiskt roligt i skolan.
Förutom idag då för idag var det riktigt jävla segt.            Mamma och Pappa var här i helgen, eller tors-lördag, och adam kom i fredags och åkte faktiskt hem imorse. Så jag har haft världens bästa helg tror jag. Nästa helg kommer adams föräldrar och det ska bli jättekul. Idag efter skolan var jag och Annelie en sväng på stan, får ju inte köpa nåt så det gjorde jag inte heller. Nästan. Köpte foundation från Make Up Store(hoppas den är asbra) och försvarets hudsalva=mycket bra! Saknar ida med för det gör jag. Och fia och lindis. puss och kram till tjejerna.  

RSS 2.0